God natt

Godnatt på er! Berättar mer om idag imorgon...för nu ska jag försöka få några timmars sömn..viklet inte händer så ofta. Har sammanlagt sovit 4 timmar på två dygn snart :( sömnproblem är inte kul..men jaja vi hös imorgon!


bild i repris...har inga bilder på den nya datorn än! :)


Mmh banana!

Tjoo på alla! Har precis kommit innan för dörren...det är ju svin kallt ute ju!
Jag har varit med mickan på pizzerian...jag åt en kebabtallrik! mums! sedan mötte vi Sandra och  Patrik på vägen hem så vi var med dom en liten stund. och nu sitter jag här och har precis gjort klart min matte upg.
Orkar inte updatera så mycket mer idag då säger godnatt nu!

btw ska jag se på gustav berlings saga imorgon....eller heter han Gösta? aja skitsamma.. ;)

Hörs imorgon!

Newkid

I'm back! Det blev några inlägg under helgen ändå men jag tror inte
att någon blev skadad av det så! ;)
 

Kom hem runt fem efter en underbar dag på sundsta med mycket skratt och konstiga komentarer...som inte kom från från mig den här gången! 
Just nu laddar jag ner musik...NEWKID IS THA' SHIT. Hehe .


Det HÄR klassar jag som snygg!!






Den bjuder jag på...!




hej

sitter i skolan!

Jag fångade blixten på kort


Right now:





Haha...yeeeeee!


Liten bloggpause

Jag har bestämt mig för att jag ska ha en liten bloggpause under helgen...så jag börjar blogga igen på måndag som vanligt!

Vi får se...jag kanske skriver i helgen men om inte så vet ni varför!

Hörs på måndag!

nya datorn

Hejsan! idag fick vi äntligen våra nya datorer från skolan dom är jättebra.....nu väntar jag på at den ska laddas och så vidare men nu ska jag så och lag  mat så jag hinner inte blogga mer idag eller kanske ikväll...vi får se"

Hörs sen!

Har bara 3 ord att säga.....

Jag älskar sundsta!



*haha* min hand..den ser inte..såbra ut på bild..men skit samma! ;D

Jag och lillebror


Svar på kommentar

Emmy Lindgren om Jag hade visst fått brev:
oooh nice teckenspråk för vad är det? Verbet dricka???
Haha

KRAM EMMY


Ssvar: jag har absolut ingen aning... som sagt så låg det i brevlådan. Men det stämmer nog ;D

Jag hade visst fått brev



Detta låg i brevlådan när jag kom hem...och innehållet var..*trummvirvel*



























TARRAAA!!!

Nytt i garderoben...eller smyckskrinet, även fast jag inte har nått.















Förlåt att en del bilder är jättesuddiga men jag tror ni ser än då? :)

Första dagen på gymnasiet

Första dagen på gymnasiet...det var underbart! fick en jätte bra klass....vad det känns som nu iallafall. Det kommer deffenitivt bli bättre än högstadiet!

Dagen började med att jag tog 10 i nio bussen in till sundsta där jag mötte Emmy. När vi kom fram till skolan så fick vi stå i entrén och vänta tills vi blev insläppta in till aulan där vi skulle få reda på klasserna...och mitt hjärta satt verkligen i halsgropen! usch vad hemskt det var! men it turned out good! (haha var det fel stavat?)
Efter skolan tänkte jag och emmy att vi skulle  fixa  nya foton till våra nya åkpass, men nej så blev det inte för det hade tagit bort fotoautomaten. Så jag fick ta en ful bild på mig i 8:an......när jag var blond.....
Jag köpte med lite småsaker hem. Jag lägger upp bilder alldeles straxs!



K.A.T.A.S.T.R.O.F


Gymnasiet=ny start?

Känns gött! Slippa högstadiet....mmmh jag bara längtar! Nervös är man inte heller..bara exalterad/nyfiken för hur det kommer bli. Det kommer bli skitkul att skaffa nya polare och nya kompis kretsar...byta spår helt och hållet.
Men det bästa är nog att man får hålla på mer med det man älskar..musiken. Asså gud bara jag tänker på det blir jag överlycklig! *längtar*


Huvudvärk

Förlåt för dålig updatering men jag mår inte alls bra så jag har inte ork till någonting och btw så måste jag vila upp mig till skolan imorgon....bloggar när jag mår bättre

Hörs sen!

Spotify open

Jag har äntligen skaffat Spotify open!!  Wiihooo!

Kom hem från liseberg runt 1 i natt! Det var en underbar dag! berättar mer om det imorgon för nu mår jag inte så bra....har sprängande huvudvärk och ont i hela kroppen....Hoppas jag blir bättre till på måndag!

Hörs sen


Arg!

Det går tydligen inte att ladda upp bilder för att blogg.se är så fucked up!
Gud så arg jag blir...har suttit en hel timme nu och ägnat
 mig åt att försöka ladda upp
bilderna men det får visst vänta ett tag till.

Iallafall så imorgon bär det av till Liseberg med Ronja och mikaela!!
Taggad! Men nu ska jag nog gå och äta för
 det ända som är i mitt huvud just nu är mat!!!


Hörs sen!



Ursäkta mig

Förlåt att jag inte har uppdaterat under dom senaste dagarna men jag har inte haft ork till det... men nu  ska jag skärpa mig igen!

Sista veckan på sommarlovet nu..:( men det kommer bli gött att komma in i sina rutiner igen! Man måste vara positiv ;)
Har precis bokat ytterliggare en resa till Gbg. Denna gång ska jag vara på liseberg med Ronja och Mikaela! Vi åker på fredag, eller jag och Ronja åker buss ner och möter upp mickan då, och jag längtar så jag nästan kissar på mig!  Wiii det ska bli så kul! nog om det..
Lägger upp bilder från Grillkvällen oxå som jag hade med tjejorna i lördags kväll och bilder från liseberg från i fredags.

Liseberg:







Okej jag får ta bilderna från grillkvällen imorgon för det är så fruktansvärt segt just nu, kommer nog mer bilder från liseberg då oxå.

Hörs sen!




Foton




Imorgon drar jag till göteborg!

Får se om jag updaterar nånting under dagen imorgon. Jag tar med min lilla kamera så att jag kan ta mycket kort som jag senare kommer lägga ut på bloggen :)

Idag har det inte hänt så mycket. Jag följde med mamma och handlade lite förut, jag köpte ny hårfärg och en ansiktsmask och lite andra saker som jag ska ha till bilresan!

Fick mitt paket från hm förut så jag fick äntligen tröjan jag beställde! visar antingen den senare ikväll eller i helgen.

Hörs sen!

Natt bloggning

Jag försökte faktiskt att somna runt 10 idag för att vända rätt dygnet, men nej! Här sitter jag igen, mitt i natten och kan inte sova överhuvud taget!
Ett tips är att aldrig dygna när skolan snart början igen för då tar det jättelåååång tid innan man har ställt det till rätta igen...

Idag skulle jag vart med Mikaela men det blev massa som kom ivägen så det sket sig totalt. Men jag har iallafall vart på ikea och på stan och fyndat lite nya grejor som jag lägger upp imorgon direkt när jag vaknar! nej nu ska man nog försöka sova...får se hur det går! kanske bloggar senare inatt om jag inte har somnat.

Höhö godnatt!!!


Foton





Godmorgon

Cha cha!! eller?! nej, men idag ska jag vara med mickan, får se vad vi hittar på! Vi ska antagligen fixa tåg biljetter tills vi ska till Göteborg. På tal om göteborg så ska jag dit på fredag!! ska gå på liseberg, jag längtar söönder.

 Nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis och senare kommer det upp lite foton  från när jag var ute och fota med emmy.

Hörs sen!


1 kväll och 1 dag i bilder












Ett väldigt misslyckat "hopp" kort.



Idag :









Sen slutade dagen med att jag, mickan och emmy drog till pizzerian och käkade. Och sen satte vi oss i en busskur senare på kvällen och lekte coola.

Länkbyte

Okej först vill jag bara länka till två underbara tjejer:


Emmy Lindgren, ja det finns så mycket och säga om denna underbara människa. Hon är glad 24/7, hon är snäll rakt igenom, omtänksam, ROLIG, har ett hjärta av guld, och hon har en skitbra sångröst som hon kompar jätte bra till gitarren, hon är en av mina närmaste vänner...ja jag kan fortsätta huuuur läääänge som helst!
Här kommer en fet länkning till hennes otroligt braiga blogg där hon skriver om allt mellan himmel och jord:

------->http://emmyylindgren.blogg.se/<--------





Mikaela Persson, en jättego tjej som jag har känt läääääänge. Första gången vi träffades var när vi gick i 2an tror jag, jag satt på cykelställningen utanför konsum då hon kom fram och frågade om vi skulle leka. Först blev jag lite rädd för jag var väldigt blyg som barn men sen började vi leka och hon blev en av mina bästa vänner!
Hon är en vänn man kan lita på till 100% i vått och torrt!!
Här kommer ännu en fet länk till hennes underbara blogg där hon skriver om sitt liv:

-------->http://miickaann.blogspot.com/<---------


8/8

Händer inte alls mycket idag...men jag har iallafall målat naglarna, alltid något! ;)
Ska snart äta Tacos paj, mums! Har inte ätit ett skvatt på hela dagen så jag är rejält hungrig.
Om jag ska vara ärlig så orkar jag inte skriva mera, är föör hungrig för att göra nått överhuvudtaget just nu, och fråga mig inte varför jag inte har ätit för jag själv har ingen anning...jag är nog lat helt enkelt! :)



Okej, bilden ser lite konstig ut men så ser min naglar ut iallafall! ;)


Nytt i garderoben!


Skopunkten

skopunkten

H&m

H&m

Kappahl

H&M

Kommer inte ihåg vart jag köpte denna.

Kappahl eller lindex.

Åhléns.

H&m


Munkar

Precis kommit hem från stan..hittade inte så mycket på rean (som vanligt?) men jag hittade iallafall en jacka på kappahl för 150;-. Helt klart värt priset! Hittade oxå en jättefin skinnjacka och ett linne.
Sen köpte jag oxå en sån här mössgrej? typ pandband fast mer mössa? struntsamma jag visar upp allting senare idag eller i kväll om jag kan hitta min kamera som är puttsväck.

När jag satt på bussen hem så såg jag en munk som gick över övergångsstället vid stadsbiblioteket. Han hade sånna här riktiga munkkläder på sig med tofflor till. Haha, han såg ganska rolig ut när han gick runt med en kasse från systembolaget..det såg helt fel ut.

Synd att jag inte hann ta kort på honom men han såg ungefär ut såhär fast hans kläder var mer oranga:


Svar på kommentar

Emmy om Ny design!:
NICE!!!!<3 =)

Svar: Tackar! <3 :)

4/8

Hmm..okej jag kan börja med att berätta varför jag inte har bloggat. Det är för att det är så jäkla gött väder!! och då vill man ju inte sitta inne vid datorn hela dagen? eller? ni förstår nog...emmh imorgon blir det nog att åka in till stan för jag har äntligen fått in min sommarjobbslön på kontot och det är en sjuk rea i affärerna så here i come! haha.  Nu ska jag göra pannkakor och njuta av den sista kvällssolen för imorgon sägs det att det ska bli regn här i karlstad? ahh det suger ju ganska mycket...men men, thats life!


 


Haha, en skön bild jag tog när jag och familjen var i boråsdjurpark.

Ny design!

Jag är faktiskt ganska nöjd med den än så länge.. men jag är inte riktigt klar än. Jag ska göra lite mer ändringar i menyn osv..

Har precis kommit hem från kungsnäs, tog ett kvällsdopp! as gött var det..
berättar mer imorgon!



Hörs sen!

RSS 2.0